Werken bij Tappan

Tappan werkt graag voor publieke en private organisaties die staan voor grote maatschappelijke opgaven.
Denk aan de energietransitie of slimme mobiliteit. Of aan de transitie naar een circulaire economie en het nieuwe pensioenstelsel. Veelal opgaven die veel mensen in het land raken. En die bijdragen aan een betere wereld.
Wij helpen graag met eerlijke en duidelijke communicatie. Zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. Want wij geloven in communicatie als basis voor vertrouwen.


Oog voor mens, milieu en maatschappij

Klimaat-en-circulaire-economie.png

Klimaat en circulaire economie

We meten jaarlijks onze CO2-voetafdruk en nemen reducerende maatregelen. Zo werken we plaats- en tijdonafhankelijk. En als we reizen, doen we dat voor 90% met het openbaar vervoer. Om papierverspilling tegen te gaan, adviseren we onze klanten om waar mogelijk digitale producten te maken. En met onze huurbaas zijn we in gesprek over energie en isolatie.

goed-werkgeverschap.png

Goed werkgeverschap

Tappan zorgt goed voor haar mensen. Ons kantoor is vooral een ontmoetingsplek. Geconcentreerd werken doen we thuis. Deze hybride manier van werken zorgt voor minder reistijd en dus minder tijdsdruk. Opleidingen en persoonlijk ontwikkeling worden gestimuleerd en er is veel aandacht voor kennisdeling en teambuilding. We doen veel om de banden tussen de collega’s te versterken.

Maatschappelijke-betrokkenheid.png

Maatschappelijke betrokkenheid

Tappan hielp al met veel succes meerdere mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. En diverse Tappanners werken als vrijwilliger bij sportclubs of als taalmaatje. Ook kopen we onze levensmiddelen lokaal in. En we kiezen elk jaar een maatschappelijk doel dat we steunen, met tijd en met financiën. Zo pakken we dit jaar met z’n allen cadeaupakketten in voor de stichting Sintvoorieder1.Lees meer over MVO


Vacatures

Wat als je dagelijks een bijdrage kan leveren aan communicatie die er echt toe doet, vertrouwen opwekt en mensen en organisaties dichter bij elkaar brengt?


Bij Tappan werken we samen om dat voor elkaar te krijgen. Door met de klant mee te denken over de vorm en inhoud van communicatie, maar ook over gedrag. Er is namelijk meer nodig dan een goed verhaal:
sociaal en verantwoord gedrag van organisaties is net zo belangrijk.

Zit communicatie in je bloed en wil je vanuit jouw deskundigheid met ons meedenken over betekenisvolle communicatie? Kijk dan of er een vacature voor jou bij staat!Staat er geen vacature tussen die bij je past?

Of ben je en je zzp’er en wil je je aansluiten bij onze flex-pool? Misschien kunnen we toch iets voor elkaar betekenen! Stuur ons een mailtje met je motivatie, je cv én voorbeelden van je werk en wie weet ontmoeten we elkaar snel voor een kop koffie en een kennismakingsgesprek!

info@tappan.nl of bel 070 - 331 48 50Tappanners die met elkaar overleggen via een videocall
Tappanners gezamelijk aan een lunchtafel
Een schaal met broodjes
Een Tappanner met een fiets in de handen voor het pand van Tappan

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

070 - 331 48 50