Wat we doen

We helpen graag bij maatschappelijke opgaven met campagnes, concepten en content. We denken mee en adviseren. Over communicatie en gedrag. En over vorm en inhoud. Met een team van communicatieadviseurs, grafische vormgevers en redacteuren maken we alles wat we in huis bedenken. En we delen we onze vakkennis tijdens zelf ontwikkelde trainingen.

Advies

Of het nu om een positionering gaat, een verandertraject, wijzigingen in de infra of om nieuw beleid: bij ons is jouw opgave in goede handen. Binnen ons diverse team van adviseurs is er altijd iemand die past bij jouw communicatieopgave. We maken graag concepten voor campagnes of verandertrajecten. En heb je behoefte aan een stakeholderanalyse, kernboodschap of communicatiekalender? Al onze adviseurs zijn Factor C gecertificeerd. Zij begeleiden je graag tijdens een sessie en verwerken de opbrengst.

Lees meer
advies-watwedoen.png

Creatie & content

Onze redacteuren zijn allround taalliefhebbers. Ze schrijven van alles, van korte blogs tot journalistieke producties. En ze leven zich graag uit op effectieve sociale-mediaberichten en (online) magazines. Ze werken daarbij nauw samen met de artdirectors, die denken in concepten. Welke huisstijl past bij jouw organisatie? En welke middelen zijn geschikt om je communicatie in te verpakken? In elk gewenst formaat en binnen elke gewenste huisstijl maken zij nieuwsbrieven, websites, boeken, brochures, video’s, magazines, e-zines, toolboxen en ga zo maar door. Oók als je zelf de teksten aanlevert.

Lees meer
contentcreatie-watwedoen.png

Trainingen

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Tappan heel wat kennis in huis. Daar doe jij je voordeel mee als we voor je aan de slag gaan. Maar je kunt ook van ons leren. Binnen Tappan zetten we al die kennis graag om in trainingen. Zo geven we vaak een communicatietraining, een Factor C-training en een message house training. Zodat de medewerkers van jouw organisatie zelf leren hoe ze een boodschap kunnen ontwikkelen en dit in trainingen zelf te kunnen toepassen. Bij onze redacteuren leer je hoe je begrijpelijk en inclusief schrijven.

Lees meer
training-watwedoen.png

Interim

Tappanners verruilen het Haagse honk graag voor een tijdelijke interimpositie op locatie. Zeker als dit het project waaraan zij werken ten goede komt. Of je nu een adviseur, een redacteur of een vormgever nodig hebt: wij besteden alle disciplines uit. Onze mensen zijn gedurende enkele weken of maanden onderdeel van jouw team en organisatie en weten daarmee precies wat er speelt én wat er nodig is.

Lees meer
interim-watwedoen.png


Twee Tappanners bij een muur met creatieve middelen
Een team Tappanners tijdens een campagne
Tappanners met elkaar in overleg
Twee Tappanners op de computer achter hun bureau

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

070 - 331 48 50