Interim

Tappanners verruilen het Haagse honk graag voor een tijdelijke interimpositie op locatie. Zeker als dit het project waaraan zij werken ten goede komt. Of je nu een adviseur, een redacteur of een vormgever nodig hebt: wij besteden alle disciplines uit. Onze mensen zijn gedurende enkele weken of maanden onderdeel van jouw team en organisatie en weten daarmee precies wat er speelt én wat er nodig is.

interim-watwedoen.png

Communicatiestrateeg

Het hebben van een strategie is voor elke organisatie belangrijk. Want met een sterke strategie ben je nu eenmaal beter voorbereid op de toekomst. Maar zo’n strategie vraagt om keuzes maken. Keuzes die je zelf misschien wat minder makkelijk maakt, omdat het vanuit de dagelijkse praktijk nou eenmaal wat lastiger uitzoomt. Haal vooral een strateeg van Tappan naar binnen en laat die een tijdje even anders te kijken - ziet waar er ruimte is voor verandering en verbetering. Onze strategische adviseurs schuiven graag een tijdje aan.tappan-communicatie-interim-adviseur-irma-puma.jpg
tappan-communicatie-interim-adviseur-eveline-van-hamburg.jpg
tappan-communicatie-onderweg-fietsen-duurzaam.png
tappan-communicatie-onderweg-interim.jpg

De detachering bij de gemeente Amsterdam geeft mij de kans om weer eens helemaal in één organisatie te duiken en mijn expertise in te brengen bij hun vraagstukken.

Margriet van Hal, senior communicatieadvisuer Tappan

Senior en medior communicatieadviseur

Heb je behoefte aan wat extra menskracht, zonder meteen iemand aan te moeten nemen? Bijvoorbeeld als er een groot project van start gaat waarvoor je even niet genoeg communicatieadviseurs hebt. Of wanneer de ene collega met verlof gaat en de ander zich voor onbepaalde tijd ziekmeldt. Op dat soort momenten is het fijn als er iemand bijspringt. Een communicatieadviseur of projectleider met kennis van zaken die meteen jouw praktijk induikt. En die – als we er dan toch zijn – ook graag als jouw sparringpartner fungeert. Tappan beschikt over een divers team van enthousiaste communicatieprofessionals die graag aan de slag gaan.

tappan-communicatie-advies-overleg.jpg

Frank

Tappan-redacteur Frank ter Marsch brengt sinds begin 2023 een aantal dagen per week door bij ZonMw: een onderzoeks- en financieringsinstituut voor zorg en welzijn. 2023 is een hectisch jaar voor deze organisatie. Ze verhuist tijdelijk naar een andere locatie, viert haar 25-jarig jubileum en er wordt een nieuwe website opgeleverd. Bij zoveel activiteit kan ZonMw wel wat hulp gebruiken. Frank ontlast de medewerkers tijdelijk met webcare van de corporate sociale-mediakanalen, schrijft content voor de nieuwe website en hij schrijft teksten voor de externe jubileumcampagne. Frank: “In zo’n drukke periode is het dankbaar werk om de ZonMw’ers wat werk uit handen te nemen. Voor mij is dit een leuk kijkje in de keuken van deze dynamische organisatie.”

tappan-communicatie-interim-adviseur-frank-ter-marsch.jpg

Webredactie en content management

Tappan is een fullservicebureau. Dat betekent dat de communicatieadviseurs en -strategen samenwerken met redacteuren en vormgevers. En ook die zijn zo nu en dan te porren voor een tijdelijke interim klus. Denk aan versterking op de webredactie of aan werkzaamheden voor content management. Tappanners hebben ervaring met diverse soorten content management systemen waardoor ze vaak plug en play inzetbaar zijn.

tappan-communicatie-werken-kantoor.png

Madôt

Communicatieadviseur Madôt Schöningh brengt een groot deel van haar tijd door bij de A16 Rotterdam: een project waarbij Rijkswaterstaat en aanneemcombinatie De Groene Boog (DGB) samen 11 kilometer snelweg aanleggen tussen de bestaande A16 en de A13. Een flinke klus waarbij ze wel wat hulp kunnen gebruiken. Madôt – gewend aan dit soort stoere infrataken – houdt intern alle projectcollega’s goed geïnformeerd en gemotiveerd. Dat doet ze met nieuwsbrieven en content over interne projectpijlers. En waar mogelijk gooit ze er een sporttoernooitje of een veiligheids- of samenwerkingsprijs in. Ook houdt ze RWS up to date over werkzaamheden die hinder kunnen veroorzaken voor tijdige communicatie op de weg. En alsof dat allemaal niet genoeg is, houdt ze omwonenden op de hoogte: met brieven en informatiebijeenkomsten. Madôt: "Het is een feestje om de collega’s bij de A16 Rotterdam met elkaar te verbinden zodat iedereen van elkaar weet wat ze doen. Wederzijds begrip en enthousiasme is een belangrijk doel van mijn communicatiebijdrage."

tappan-communicatie-interim-adviseur-madot-schoeningh.jpg

Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen?
Neem contact met ons op. We denken graag met je mee.

070 - 331 48 50