Tappan Communicatie

Tools & trainingen

Bekijk hier onze tools en trainingen. Speciaal ontwikkeld door Tappan, voor u. Geïnteresseerd? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

beroepsniveaumeter

3D Risico Matrix

Voorkom communicatieve afbreukrisico’s

Bent u bestuurder, topambtenaar of communicatieprofessional bij een gemeente? Dan komt er dit jaar veel op u af door de drie decentralisaties: WMO, jeugdgezondheidszorg en participatie. Tappan en Beijer, Osten & Smits ontwikkelden voor u een instrumentarium om de communicatie rond de drie centralisaties in goede banen te leiden: de 3D Risico Matrix.

> Meer over de 3D Risico Matrix

beroepsniveaumeter

Beroepsniveaumeter

Tool: meet het werkniveau van uw communicatieprofs

De Beroepsniveaumeter is een online tool die communicatieprofessionals inzicht geeft in hun werkniveau. Het beschrijft ons werkterrein en onze verantwoordelijkheden in zes kerntaken en gaat na op welk niveau jij of jouw team opereert. Kortom, de Beroepsniveaumeter brengt dus niet jouw vakkennis in kaart, maar geeft inzicht in het gedrag dat je in de praktijk laat zien.

> Meer over de Beroepsniveaumeter

communicatiepolis-icoon

Communicatiepolis

Verzekerd van communicatieve ondersteuning vóór, tijdens en na een crisis

Elke organisatie kan met een crisissituatie te maken krijgen. Dat kost veel geld. Om dit te voorkomen én de kosten te beperken heeft Tappan een oplossing bedacht: de Tappan Communicatiepolis. Daarmee bent u 24/7 verzekerd van professionele ondersteuning voor, tijdens en na een crisis.

> Meer over de Communicatiepolis

communicatieve_bestuurder-icoon

Communicatieve Bestuurder

Training voor bestuurders: helder en duidelijk communiceren

Voor bestuurders is heldere en goede communicatie van levensbelang. Miscommunicatie kan schadelijk zijn, voor de bestuurder zelf én voor zijn of haar organisatie. Speciaal voor bestuurders heeft Tappan daarom de training ‘De Communicatieve Bestuurder’ ontwikkeld.

> Meer over de Communicatieve Bestuurder

mediaplatform-icoon

Mediaplatform

Tool: oefen met alle media tijdens uw crisisoefening

Crisiscommunicatie is de afgelopen jaren sterk veranderd. Via talloze media verspreidt nieuws zich razendsnel. Niet alleen objectieve journalisten maar ook toevallige passanten en ramptoeristen sturen foto’s en verslagen de wereld in. Maar waar moet je als organisatie op reageren? En hoe? En welke media zet je in? Deze vaardigheden traint u met het Tappan Mediaplatform.

> Meer over het Mediaplatform

publizine-icoon

Publizine

Tool: maak snel en makkelijk een online magazine

Overheden en bedrijven publiceren nieuwsbrieven, jaarverslagen en brochures graag online. Ze moeten mooi, makkelijk en interactief zijn, maar ook werken op alle apparaten: van tablet of telefoon tot degelijke kantoor-pc. En voldoen aan de webrichtlijnen. Tappan ontwikkelde Publizine, dé oplossing voor online publicaties die wérken.

> Meer over de Publizine