Tappan Communicatie

Vertrouwen

Foto Marlies Janssen

Marlies Janssen

Directeur

Tappan Communicatie is een van de grote allround communicatiebureaus in Nederland. We helpen overheden, publieke organisaties en dienstverleners om vertrouwen te creëren bij hun klanten en doelgroepen. 

Meer dan ooit eisen mensen dat organisaties betrouwbaar zijn. Daar is vandaag de dag wel meer voor nodig dan begrijpelijke communicatie. Het gaat er vooral om dat organisaties zich sociaal verantwoord gedragen. En of zij open en eerlijk zijn. En op tijd communiceren. Tappan gelooft in de kracht van open, eerlijke en begrijpelijke communicatie. Want daar creëer je vertrouwen mee. Wij zijn geen verkopers van mooie praatjes, gespinde boodschappen, of mooie verpakkingen zonder inhoud. Wij halen de kern boven: waar gaat het nou eigenlijk om? Wij denken mee en adviseren. Over communicatie én gedrag. Over vorm en inhoud. Zo helpen wij organisaties om vertrouwen te creëren.

Onze werkterreinen
  • communicatiemanagement: strategisch advies, corporate communicatie, crisiscommunicatie, accountability en professionalisering van (de organisatie van) communicatie;
  • klantcommunicatie: begrijpelijke teksten voor brieven, formulieren en e-mails, helder grafisch ontwerp;
  • ruimte en mobiliteit: omgevingscommunicatie, infracommunicatie, participatie, gedragsbeïnvloeding.
Uitvoering

Multidisciplinaire teams verzorgen de uitvoering van de communicatie: van spraakmakende campagne tot een perfecte, begrijpelijke brief. Inhoud en vormgeving zijn voor ons onlosmakelijk verbonden.

Maatschappelijk betrokken

Met hun werk willen Tappanners de kloof dichten tussen overheid en burgers en tussen grote organisaties en hun klanten. Op een duurzame manier. Door goed te zorgen voor ons bedrijf, onze mensen en onze omgeving.

> Neem contact op met Marlies