Tappan Communicatie

Tappan opnieuw communicatiepartner van gemeente Rotterdam

rdam aanbesteding

Rotterdam startte in 2016 via een Europese aanbesteding een zoektocht naar ‘de beste communicatiebureaus’ voor gemeente en stad. Tappan Communicatie mag zich vanaf 1 juni 2017 opnieuw tot dat rijtje rekenen.

Samen met partnerbureau Perron 14 gaat Tappan zijn brede en professionele ervaring in het Rotterdamse inzetten op verschillende disciplines, thema’s en maatschappelijke vraagstukken.

Tappan is al vanaf 2013 communicatiepartner van de gemeente Rotterdam. Een periode waarin we mooie opdrachten uitvoerden zoals de introductie van de Gebiedscommissies, het kentekenparkeren, de milieuzone (Gezondere Lucht) en de Decentralisatie van Zorgtaken (3D’s). Maar ook de eenzaamheidscampagne (Hebbie Effe), de participatieaanpak van de gebiedsvisie Stadionpark en de renovatie van de Maastunnel (Onze tunnel) kwamen uit onze koker.

Samen met Perron 14 zetten we onze kennis en deskundigheid op gebied van strategie, creatie, content en executie de komende jaren weer in voor minstens even mooie projecten in Rotterdam!